ONZE DIENSTEN

LogX Express kan aan iedere logistieke behoefte voldoen door middel van onze moderne wagenpark. We hebben voor vrijwel iedere zending wel een passende dienst en passend vervoer. Of je nu op zoek bent naar een bedrijf dat Koeriersdiensten, Snel transport, Express transport, High Value, Day & Night of Pallet vervoer levert, bij LogX Express zit je  altijd goed.

Koeriersdiensten

Onze klantvriendelije koeriers staan 7 dagen per week klaar om uw zendingen op te halen en zorgvuldig te bezorgen bij de eindklant.

Snel transport

Met onze snel transport dienst halen wij uw zending op en bezorgen we het vandaag nog. Betrouwbaar snel transport in heel Nederland.

Express transport

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om alle zendingen de volgende dag al in omringende buurlanden te bezorgen.

High Value

Middels opgeleid personeel en een strakke werkwijze zorgen wij ervoor dat uw High Value zendingen veilig worden vervoert.

Day & Night

Onze chauffeurs staan 24/7 voor u klaar, met onze day & night service kunnen wij uw zending in de nacht bezorgen of ophalen.

Pallet vervoer

Wij bieden een oplossing voor al uw zakelijke pallet vervoer in Europa. Dit doen wij met een persoonlijke aanpak en door flexibel te zijn.

Koeltransport

Wij hebben de ervaring op het gebied van koeltransport en vervoeren uw producten op de juiste temperatuur met Logx Express.