OVER ONS

Klantvriendelijk

Snelle service

24/7 bereikbaar

Wij denken in de breedte met de klant mee en bieden oplossingen op maat. Dit doen wij door actief op zoek te gaan naar de best mogelijke manier om uw doelen te bereiken.

Klantvriendelijkheid is voor ons de belangrijkste kernwaarde. Door duidelijk te zijn over wat wij beloven én door transparant en volledig te communiceren houden wij altijd aandacht voor het gemak van onze klanten. Het zelfde geldt voor de klanten van onze opdrachtgevers. Namens u zijn wij extra zorgzaam en alert. Hiermee bieden wij hen de beste service.

Kwaliteit bij LogX Express

Wij komen onze afspraken na met onze koeriersdienst. Wij investeren in capaciteit en bereikbaarheid. U bent verzekerd van 24/7 bereikbaarheid én beschikbaarheid van onze eigen mensen en eigen vervoersmiddelen. Daar staan wij voor. Wij leveren structureel kwaliteit, altijd en overal. Hierdoor werken wij graag bij LogX Express en zijn onze klanten graag klant bij ons. 

Vragen?

Heeft u nog vragen/ opmerkingen of verbeterpunten, ook dan horen we graag van u. Bel of mail ons of vul een contactformulier in aan de rechter zijkant van de site.